Senioren Dijk & Waard

Wie is Wie

annette-valent-1-201x300 Annette Groot
E-mail: agroot@seniorenheerhugowaard.nl
Wethouder: Zorg en Gezondheid ,WMO, Sport, en Stadsbeheer
Plaatsvervangend voorzitter Raadscommissie Middelen/Stadsbeheer
Lid van het Algemeen Bestuur van Recreatieschap Geestmerambacht

Heerhugowaard is lang een gemeente voor gezinnen geweest, nu moeten we de omslag maken naar een gemeente waar veel inwoners in een andere levensfase zijn gekomen. Daar wil ik me graag de komende vier jaar voor inzetten. De gemeenteraad is dé plek om daarin het verschil te maken, om echt iets te veranderen. Aan de Oostdijk ben ik geboren, maar getogen ben ik in Santpoort-Noord. Na vervolgens 10 jaar in Amsterdam gewoond te hebben ben ik sinds 1996 weer terug in Heerhugowaard. Met mijn man en drie kinderen woon ik in de Edelstenenwijk. Ik werk bij de Koninklijke Marine, als hoofd van het Energiedistributiebedrijf. Sinds 2006 ben ik raadslid en sinds mei 2019 Wethouder.

32215434_1969012619837126_8304877457945657344_n Jan van der Starre
Mobiel: 06 21 16 561
E-mail: j.vanderstarre@heerhugowaard.nl
Raadslid

Ruim 45 jaar getrouwd en vader van twee dochters en vier kleinkinderen waar wij trots op zijn.¬†Als productontwikkelaar voor verschillende sportmerken heb ik ruim 30 jaar de wereld rondgereisd. 15 jaar geleden een eigen bedrijf begonnen in werkkleding ‚ÄúBeckum Workwear‚ÄĚ. Altijd ge√Įnteresseerd geweest in de politiek en uiteindelijk vier jaar geleden als raadslid in de gemeenteraad terecht gekomen. Daar heb ik veel geleerd en mijn motto in de praktijk kunnen brengen: ‚Äústa niet aan de kant te roepen, maar doe mee en ontwikkel jezelf door te blijven investeren, ook in je omgeving je steentje bijdragen aan een leefbare, duurzame gemeenschap voor iedereen‚ÄĚ.

Joke van Ruitenbeek Joke van Ruitenbeek
Mobiel: 06 12 72 22 49
E-mail: jvruitenbeek@seniorenheerhugowaard.nl
Raadslid en Commissielid Maatschappelijke Ontwikkeling

Mijn naam is Joke van Ruitenbeek, ik woon met mijn man en ons gezin sinds 1989 aan de Middenweg in Heerhugowaard, waar we genieten van onze kinderen en kleinkinderen. Geboren in Hilversum, daar examen atheneum B gedaan en in Amsterdam pedagogiek gestudeerd aan de UvA. Gewerkt als administratief medewerkster binnen ons eigen bedrijf en bij een landbouw-mechanisatiebedrijf. Sporten is belangrijk voor de gezondheid: zelf speel ik tennis en zwem, ik jureer trampoline wedstrijden, en mag graag in onze tuin werken. Sinds we met ons gezin hier zijn komen wonen hebben we Heerhugowaard zien groeien vanaf de Amstel tot met de bouw van de Stad van de Zon. Nu samen met mijn man bezig om een B&B op te zetten in het pand waar voorheen ons bedrijf gevestigd was. In onze woonplaats is er een diversiteit aan bedrijven maar ook de agrarische sector is goed vertegenwoordigd, dit is belangrijk voor de werkgelegenheid. Werkgelegenheid is belangrijk voor de toekomst zodat ook de jongeren in en rond Heerhugowaard kunnen werken. De jongeren die hier in de jaren 70 kwamen wonen vormen nu de groeiende categorie ouderen binnen de gemeente. Het is belangrijk dat ook zij met plezier en een veilig gevoel in Heerhugowaard kunnen wonen, en daar wil ik me graag voor inzetten.

Willem-Jan

Willem-Jan Mandersloot
Mobiel: 0633700686
Email: wjmandersloot@seniorenheerhugowaard.nl
Commissielid Maatschappelijke Ontwikkeling
Raadslid

Sinds 1996 ben ik woonachtig in Heerhugowaard. Samenwonend met mijn vriendin en vader van 5 kinderen en grootvader van 4 kleinkinderen. Geboren en getogen in Heemstede. In 2015 met pensioen gegaan na een carrière als gevangenisdirecteur en manager voor de GGZ NHN. Nu nog werkzaam als ZZPer in de zorg en interimmanager voor non-profit organisaties.

Altijd al ben ik ge√Įnteresseerd geweest in het algemeen bestuur van onze gemeente en het wel en wee van Heerhugowaard. De enorme toename van het aantal senioren bracht mij ertoe om mij in 2015 aan te melden bij de partij die deze groep het beste vertegenwoordigt zonder het algemeen belang uit het oog te verliezen, namelijk de Seniorenpartij Heerhugowaard. Inmiddels ben ik commissielid van Maatschappelijke Ontwikkeling alwaar ik mijn bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het welzijn van onze inwoners.

Als Raadslid zal ik mijn maximale bijdrage leveren en invloed uitoefenen voor het behoorlijk bestuur van Heerhugowaard en vertegenwoordiging van senioren in het bijzonder.

Nico Troost Nico Troost
Email: njtroost@seniorenheerhugowaard.nl
Raadslid

In 1945 geboren in Haarlem en aldaar opgegroeid, ik heb drie kinderen en ben sinds kort gescheiden. In 1978 naar Heerhugowaard gekomen dat ik goed heb leren kennen doordat ik zowel snel in de gemeenteraad werd gekozen als ook agent bij de reserve gemeentepolitie van Heerhugowaard werd.

Na mijn studie scheikunde aan de Technische Universiteit Delft ben ik full-time werkzaam geweest als docent wis- en natuurkunde aan de HTS in Haarlem. In deze periode als docent ben ik de studie farmacie aan de Universiteit van Amsterdam begonnen en daar mijn doctoraaldiploma farmacie behaald, een paar jaar later gevolgd door mijn apothekersdiploma aan de Universiteit van Utrecht.

Vervolgens jaren lang de functie universitair docent farmacologie aan de Universiteit van Utrecht vervuld. De laatste jaren voor mijn pensioen was ik apotheker in Heiloo.

Ook nu nog steeds actief als invaller als docent wiskunde aan bovenbouw VWO klassen.

Behalve lid van de gemeenteraad van Heerhugowaard voor de VVD ben ik ook lid van Provinciale Staten van Noord-Holland voor de VVD geweest, ook ben ik 5 jaar lid van het algemeen bestuur van het Medisch Centrum Alkmaar geweest.

Er is bij mij een brede belangstelling voor de gemeente politiek aanwezig, zeker voor de onderwerpen zorg, ouderen, wonen, veiligheid, verkeer en economie. 

Graag zou ik mij als raadslid voor Senioren Heerhugowaard voor de periode 2018-2022 voor de belangen van de Gemeente Heerhugowaard en haar bewoners willen inzetten, en dit natuurlijk volgens het verkiezingsprogramma van Senioren Heerhugowaard.

drs. ir. N.J. Troost

Ellen Kerk Ellen Kerk
Email: ekerk@seniorenheerhugowaard.nl
Commissielid Middelen-Stadsbeheer

Ik ben opgegroeid boven de slagerij van mijn ouders in Bakkum.Na de technische school nog  15 jaar in Amsterdam gewoond en gewerkt als bedrijfsleider in het Bavohuis. Voor onze twee kinderen, 19 en 15 jaar, zijn we naar Heerhugowaard verhuisd.
In de avonduren heb ik de MBO-opleiding gedaan voor Hovenier. Door mijn werk als Tuinvrouw kom ik ook bij ouderen over de vloer. Ik heb een moestuin bij Volkstuinenvereniging De Groene Waard, waar ik ook vrijwilligerswerk doe. Ook ben ik lid van Groei en Bloei Heerhugowaard waar ik meehelp excursies te organiseren. En ik ben verbonden aan Wereldvrouwen die een platform heeft om talenten van vrouwen afkomstig uit andere landen te ontwikkelen.
Ik heb altijd interesse in mensen en nu kan ik via Senioren Heerhugowaard leren en kijken wat ik kan bijdrage aan het woon- en leefklimaat in Heerhugowaard.

senioren 5 mike Mike Walter
Email: mflwalter@seniorenheerhugowaard.nl

Mijn naam is Mike Walter en ik ben met mijn gezin in 1992 voor het eerst in Heerhugowaard komen wonen. De periodes in Heerhugowaard werden afgewisseld met periodes in het buitenland. We hebben Heerhugowaard in al die jaren behoorlijk zien groeien.

Een gemeente waar het fijn is om te wonen, dat gaat niet vanzelf. Samen met de collega’s van de fractie Senioren Heerhugowaard wil ik mij graag inzetten voor het belang van de inwoners, nu en in de toekomst.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en heb verschillende functies binnen de Rijksoverheid (defensie en buitenlandse zaken) en gemeente vervuld.

Drs. M.F.L. (Mike) Walter

senioren 6 marjolein Marjolein Jungbäcker
Email: mjungbacker@seniorenheerhugowaard.nl

Ik woon sinds mei 2017 in Heerhugowaard. Daarvoor heb ik 20 jaar in Haarlem gewoond. Ik werk voor de gemeente Haarlem als proces secretaris. Daarnaast wil ook graag iets voor mijn nieuwe woonplaats betekenen, waar wij bijzonder hartelijk zijn ontvangen. Daarom heb ik mij bij Senioren Heerhugowaard aangesloten. Ik vind het heel belangrijk dat, ondanks de snelle groei van deze gemeente, de prettige gemoedelijke sfeer behouden blijft en het voor alle inwoners prettig wonen is en blijft.

Gijs Dirkmaat

Gijs Dirkmaat
Mobiel: 06 51 23 88 17
E-mail: gbdirkmaat@seniorenheerhugowaard.nl
Raadslid

Mijn naam is Gijs Dirkmaat, ik ben geboren en getogen in Heerhugowaard. In 1970 ben ik getrouwd met Ria van der Meer ook uit Heerhugowaard (`t Kruis) en samen hebben we drie prachtige dochters met partner en drie geweldige kleinkinderen.

Onze familie woont al generaties lang in Heerhugowaard, waar we sinds 1881 een bedrijf hebben. U begrijpt dat wij altijd zeer betrokken geweest zijn met het wel en wee van onze gemeente.Zelf ben ik 25 jaar bestuurslid geweest van de winkeliers vereniging Centrum Waard en nog steeds zeer ge√Įnteresseerd als bewoner en oud ondernemer, in het wel en wee van ons oude Centrum.

De senioren Heerhugowaard vind ik de ideale partij om de steeds ouder wordende bevolking van onze Stad te vertegenwoordigen. Denk aan de zorg, woningen voor ouderen enz.


Bestuur:

Voorzitter:
Peter van der Horst
pjvdhorst@seniorenheerhugowaard.nl  

Vice-voorzitter:
André van der Starre
avdstarre@seniorenlangedijk.nl

Secretaris:
Piet Hoekstra

phoekstra@seniorenlangedijk.nl

Penningmeester:
Marjolein Jungbäcker

mjungbaecker@seniorenheerhugowaard.nl

 

Inloggen op uw account

Kunt u zich niet meer herinneren wat uwwachtwoord is ?

Schrijf je in voor deze site!