Senioren Dijk & Waard

0

Senioren voor senioren, wij helpen u graag!

Tim Snijders 23 maart 2020

Tegelijk met het bekrachtigen van de gemeentelijke fusie van Langedijk en Heerhugowaard, zijn de politieke verenigingen Senioren Langedijk en Senioren Heerhugowaard samen verder gegaan onder de nieuwe naam Senioren Dijk en Waard.

Wij zijn er voor Senioren in beide fusiegemeenten. Niet alleen in verkiezingstijd maar altijd. En zeker ook in deze onzekere periode met ingrijpende maatregelen op ons dagelijks leven.

Voorlopig rijdt de HugoHopper niet, zijn loketten slechts op afspraak toegankelijk en zijn de mogelijkheden om buitenshuis een kopje koffie te drinken beperkt. Verpleeg- en verzorgingshuizen houden inmiddels hun deuren gesloten voor bezoekers. Berichten over hamsteren van huishoudelijke spullen en etenswaren zorgen voor extra onrust.

Wij als senioren van Senioren Dijk en Waard komen juist nu graag voor u in actie. Helaas kan dat niet met een persoonlijk bezoek of fysiek contact vanwege veiligheidsvoorschriften. Wat wel kan is aandacht, advies en raad per telefoon, een ansichtkaart en een facetime/skype gesprek met beeld. Zo nodig kunnen we noodzakelijke acties inzetten.

In zowel Langedijk als Heerhugowaard zijn we u graag ten dienste. We vragen en accepteren geen vergoeding voor onze hulp.

Wilt u gebruik maken van onze aandacht? Weet u iemand die we aandacht kunnen geven per telefoon of ansichtkaart? Laat het ons weten. Bel onze coƶrdinator Peter van der Horst op 06-28650054.

Inloggen op uw account

Kunt u zich niet meer herinneren wat uwwachtwoord is ?

Schrijf je in voor deze site!