Senioren Heerhugowaard

0

Bijna verdubbeling wethouders in Heerhugowaard

Marianne van der Starre 19 april 2018

Op het gemeentehuis wordt hard gewerkt aan de portefeuilleverdeling en gezien de ambities op het gebied van Duurzaamheid, Democratische Vernieuwing en de fusie met Langedijk van Heerhugowaard, krijgt het college de aankomende raadsperiode twee wethouders erbij. Vorige periode waren dat er drie, de aankomende vier jaar zijn het er vijf.

Jan van der Starre (Senioren Partij) krijgt de portefeuilles Welzijn, Volksgezondheid en Stadsbeheer toebedeeld.

De portefeuilles van Ruimtelijke Ordening, Onderwijs en Jeugdzorg zal John Does (HOP) op zich nemen. Zijn HOP-collega Carola van ’t Schip zal als parttime-wethouder buigen over de portefeuilles Cultuur, Sport en Democratische Vernieuwing.

Gido Oude-Kotte (CDA) was afgelopen raadsperiode wethouder van de portefeuilles Ruimtelijke Ordening & Wonen, Jeugdhulp & Onderwijs, Sociale Zaken & Werkgelegenheid en zal in de aankomende periode verantwoordelijk zijn voor de portefeuille Financiën, waar ook de fusie met Langedijk onder zijn aandacht komt.

Ook wethouder Monique Stam (VVD) blijft als wethouder aan. Zij zal verder gaan met de portefeuille Verkeer & Vervoer. Ook de portefeuilles Duurzaamheid en Economie komen ook onder haar naam te staan.

Op 15 mei worden de portefeuilles ‘definitief’ verdeeld.

Inloggen op uw account

Kunt u zich niet meer herinneren wat uwwachtwoord is ?

Schrijf je in voor deze site!